Makelaardij

Je woning verkopen met onze unieke verkoopformule?

Natuurlijk doen wij alle dingen die je mag verwachten van een makelaar om je woning te verkopen. Zo plaatsen wij je woning op diverse sites zoals Funda en natuurlijk onze eigen website. Wij gaan alleen nog een stapje verder en maken gebruik van een unieke verkoopformule:

Verkoopstyling & professionele fotografie
Onze styliste komt bij jou thuis om, d.m.v. kleine aanpassingen, je woning op de best mogelijke manier te presenteren. Zij geeft, indien gewenst, ook een advies om grotere dingen aan te pakken zoals het verven van muren of het veranderen van meubelstukken.
Aangezien de eerste “bezichtiging” in de meeste gevallen digitaal is, zijn de foto’s van je woning heel erg belangrijk geworden en daarom maken wij gebruik van een professionele fotograaf.

Actief social media beleid
Wekelijks bereiken wij meer dan 10.000 mensen door middel van onze sociale media als Facebook en twitter. Wij zetten dit dan ook actief in wanneer wij jouw woning gaan verkopen. Wij maken een filmpje van de beste foto’s van je woning en plaatsen deze op onze sociaal media. Zo geven wij mensen binnen een halve minuut een tour door je hele woning. 

Wil je meer weten? Of misschien een gratis waardebepaling laten maken van je huidige woning? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071-4024141 of stuur een mailtje naar makelaardij@eghi.nl

 

Jouw Persoonlijke Team (1)