Vanaf 1 januari zijn we Freek en zorgen we voor je hypotheek.

Een hypotheekadviseur helpt je bij het sluiten van een hypotheek. Daar blijft het vaak bij. Freek gaat daarom verder. Wij zorgen gedurende de volle looptijd voor jouw hypotheek. Alle wijzigingen in je privésituatie, in je werk, je polissen en de hypotheek vertalen we naar een optimale hypotheek.

Online én persoonlijk

De hulp van Freek begint online. Op Freekhypotheek.nl bereken je vanaf 1 januari 2017 heel eenvoudig hoeveel je ongeveer kunt lenen. Of je maakt direct een afspraak met Freek om een berekening te laten maken. Als jouw droomhuis gevonden is, geeft Freek antwoord op de belangrijkste vraag: kun je het huis dat je op het oog hebt kopen? Freek laat je zien hoe je er financieel voor staat en hoeveel je daadwerkelijk kunt lenen. Gewoon, in heldere, duidelijke taal.

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek staat voor de klant een online omgeving klaar. Je begint zo direct met het voorbereiden van jouw dossier. Daardoor kan je snel de hypotheek rondmaken wanneer jouw nieuwe woning gekocht is. Freek houdt je via de online omgeving doorlopend op de hoogte over waar je in het proces zit.

We zijn makkelijk benaderbaar. Of je nou het liefst belt, mailt of langskomt, we staan voor je klaar. Freek: makkelijk te onthouden, makkelijk te bereiken en altijd persoonlijk contact!


Tot snel!

Wij zijn van Egmond Van Hirtum & Freek

 Noordwijk _Voorhout _8334 (1)